vineri, 17 martie 2017

„Scoala siguranței Tedi”

 Stimați colegi,
     După cum cu siguranță vă amintiți, la începutul anului școlar a fost demarat un proiect foarte util pentru cei mici – „Scoala siguranței Tedi”. Este un proiect implementat de Tymbark Maspex România, la care Ministerul Educaţiei Naţionale este partener, alături de Poliția Română. Programul se desfăşoară pe tot parcursul anului şcolar 2016-2017. 
   Scopul acestuia îl reprezintă informarea copiilor privind potenţialele pericole din comunitate şi furnizarea de soluţii, prin metode educative specifice vârstei lor, pentru gestionarea acestora.
   La începutul anului școlar învățătoarele au primit materiale educative complexe şi atractive pentru elevi, astfel încât, la finalul anului școlar, copiii să fie capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuşi şi să adopte măsuri de prevenire adecvate. Ne-am bucura să fie folosite în continuare în activitățile educative defășurate la clasă, mai ales că ele sunt concepute pentru predarea informațiilor despre siguranță ținând cont de nevoia copilului de a învăța prin joc.
   Vă invităm să cititi mai multe pe site-ul campaniei www.scoalatedi.ro și vă mulțumim anticipat pentru implicare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu