miercuri, 4 octombrie 2017

Consiliere și dezvoltare personală la clasa a V-a

Dragi profesori,

Pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice (profesori diriginti) care vor sustine orele de consiliere si dezvoltare personala la clasa a V-a, va rugam sa redistribuiti colegilor dumneavoastra newsletterul de mai jos referitor la Manualul nostru declarat castigator in urma evaluarii, pentru aceasta disciplina.

Va multumesc,

Simona Popa
Director general
0723389188


Dragi profesori,
Uniscan Grup Educațional vine în sprijinul profesorilor diriginți, care vor preda disciplina Consiliere și dezvoltare personală  la clasa a V-a, cu un manual nou, declarat câștigător in urma evaluării, pentru care veți putea face comenzi către minister în următoarea perioadă, imediat ce se finalizează licitația, spre a-l primi gratuit în școli.
Ne propunem să vă fim alături și să vă îndrumăm pas cu pas în abordarea acestei noi discipline, oferindu-vă, pe lângă un manual interactiv care invită la auto-explorare și autocunoaștere, scenarii de desfășurare a lecțiilor, fișe de lucru printabile și suport teoretic săptămânal.
Manualul este conceput cu multă pasiune și dorință de a contribui la consolidarea încrederii în sine a elevilor, ca persoane unice și valoroase, care se apreciază și se respectă, își cunosc potențialul individual, interacționează armonios cu ceilalți, învață cu eficacitate și iau decizii școlare, personale, de carieră și stil de viață sănătos astfel încât să fie capabili să se orienteze către o viață de calitate. Autorul, Simona Popa, este profesor, psiholog și formator preocupat de dezvoltare de programe educaționale de creștere a calității vieții prin autocunoaștere și învățare pe tot parcursul vieții.
Împreună vom descoperi metode, tehnici și modalitățile de abordare a tematicii propuse de programa școlară și ne vom dezvolta capacitatea de a înțelege, de a asculta și de a fi alături - cu dragoste și răbdare - de micii cercetași ce pornesc pentru prima dată într-o căutare de sine, care ne va fi utilă și nouă înșine.
Puteți consulta manualul în versiunea tipărită și digitală, și, până când ajunge în școli, poate fi descărcat și folosit la clasă de pe site-ul nostru www.uniscan.rosecțiunea Manuale Aprobate/ gimnaziu.
Manualul digital oferă,  în plus față de manualul tipărit, videoclipuri - unele dintre ele realizate cu ajutorul unui grup de copii cu vârste de 10-11 ani care ne vorbesc despre ei, despre valorile lor, despre talentele lor, împărtășesc cu noi experiențe de comunicare, emoții de zi cu zi, dorințe și așteptări. Manualul digital oferă, de asemenea, activități interactive atractive și ferestre cu explicații pe care copiii le pot vizualiza și asculta.
Vizualizează/descarcă manualul în format printabil aici 
Accesează manualul digital aici 
Răsfoiește manualul aici 
Am pregătit modele de planificări anuale/ calendaristice și pe unități de învățare ce se pot descărca de pe site-ul nostru.
Descarcă Planificarea anuală aici 
Descarcă Planificarea calendaristică aici 
Descarcă Planificarea pe unități de învățare_unitatea 1 aici 
Vă oferim ateliere de formare profesională prin Centrul Educational Active Learning în București și în țară!
Vă rugăm să transmiteți informația colegilor diriginți ce pot fi interesați de această disciplină spre a consulta și a cunoaște manualul de Consiliere și dezvoltare personală pentru clasa a V-a, oferit de Uniscan Grup Educațional, autor Simona Popa,  manual declarat câștigător și care va fi aprobat de indată ce se finalizează licitația și se emite ordinul de ministru .
Mulțumim,
Echipa Uniscan
Lecția mea de consiliere și dezvoltare personală
Vă invit ca în fiecare oră de consiliere și dezvoltare personală să luăm un răgaz și să pornim împreună într-o incursiune curajoasă spre noi înșine. Ne dăm mâna, și, cu dorință de autocunoaștere, pornim într-o expediție neașteptată și necunoscută. Vă însoțesc aidoma unui licurici, luminând calea pe care pășesc cercetașii noștri. Suntem aici pentru prima dată, uimiți de această șansă de autocunoaștere și creștere personală, bucuroși să ne asumăm acest rol nou care va aduce schimbări și va deschide noi orizonturi. Vom fi în contact în fiecare săptămână cu sugestii, planuri de lecții, articole și suport teoretic.
Abia aștept!
Simona Popa
Autor
Manual de consiliere și dezvoltare personală
Uniscan Grup Educațional

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu