joi, 18 ianuarie 2018

Concursul National de Creatie in Limba Engleza - Shakespeare School Essay Competition 2018




          Dragi profesori,

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca am dat startul celei de-a X-a editii a Concursului National de Creatie in Limba Engleza - Shakespeare School Essay Competition 2018, concurs organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, competitie care se adreseaza tututor elevilor din Romania, pasionati de limba engleza si cu real talent la scris.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect national, cu participare GRATUITA, deschis tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII).
TEMA: Pentru editia 2018 participantii vor trebui sa redacteze un eseu original, in limba engleza cu titlul  ‘Message to my future self” ("Mesaj catre mine din viitor").
Termenul limita de inscriere in concurs este 25 martie 2018.

Premii pentru participanti:

Concursul ofera celor
30 de finalisti premii in valoare de peste 5.000 de euro, constand in 2 tabere de limba engleza in Marea Britanie (pentru marele castigator al fiecareia dintre cele doua categorii de varsta: 11-14 ani si 15-19 ani), cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, dictionare, rechizite, etc.

Premii si distinctii si pentru profesori, pentru sustinerea si indrumarea oferita participantilor la competitie:

Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit, ca insotitor de grup, la o tabara de 2 saptamani in Marea Britanie.

Toti profesorii de limba engleza din partea carora se vor inscrie minimum 10 participanti la Shakespeare School Essay Competition 2018, vor primi un Certificat de Merit din partea centrului nostru.

Trofeul Excelentei
Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Detaliile despre cea de-a 10 a editie a Shakespeare School Essay Competition (tema, regulament si inscriere) pot fi gasite AICI (sau copy paste in browser https://goo.gl/jWcZjt)

Ne-am bucura sa ne fiti alaturi, prin promovarea, in randul elevilor dumneavoastra, a acestui proiect educational care atat prin temele abordate, cat si prin premiile oferite, deschide participantilor noi orizonturi culturale si academice.

Va multumim si le dorim succes si multa inspiratie elevilor dumneavoastra!

Cu deosebita consideratie,
Adriana Alionte
Vicepresedinte al Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu