luni, 23 aprilie 2018

Conferința SuperTeach


ÎN ATENȚIA CADRELOR DIDACTICE

Bună ziua!

A mai rămas puțin timp până la următoarele ediții ale Conferinței SuperTeach care vor avea loc la Sibiu (28 aprilie) și Timișoara (12 mai)

În rândurile următoare găsiți mai multe detalii

După succesul Conferințelor SuperTeach de la București și Iași, Grupul EDUCATIVA în parteneriat cu Fundatia Romanian Business Leaders și Institutul de Dezoltare Personală , vă invită cu mare drag la alte două ediții ale Conferinței SuperTeach care vor avea loc după cum urmează:

28 aprile 2018 la Sibiu
12 mai 2018 la Timișoara

Între speakerii invitați se află: Pr. Constantin Necula, Oana Moraru, Cristina Gheorghe, Dragoș Anastasiu. Andy Szekely etc.
Vă invităm să urmăriți site-ul conferinței www.superteach.ro unde veți găsi mai multe informații despre eveniment, iar în scurt timp va fi completată lista cu speakerii invitați și actualizate detaliile legate de programul evenimentului.

Pentru participare este necesară inscrierea la acest link:
https://www.superteach.ro/inscrie-te/?from=2 . Accesul la conferință se face în baza biletului de participare care are un cost de 70 RON (pentru cei care vin singuri) sau 50 RON (dacă vin cu încă o persoană). Biletul de participare include masa de prânz și pauzele de cafea.

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație. Așadar, pentru o zi, ne-am propus să scoatem profesorii din sistem și să le facem cunoștință cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vor împărtăși instrumente și experiențe noi, folositoare elevilor în clasă și în viață.

Puteti vedea, accesând linkurile de mai jos, cum a fost la primele două ediții SuperTeach:

Pentru întrebări sau informații suplimentare mă puteți contacta la telefon: 0753.055.532 sau pe e-mail: ana.cratita@educativa.ro.


Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la Sibiu și Timișoara!

Toate cele bune,

Ana Maria Cratiță
Coordonator regional EDUCATIVA Teacher Network
Mobile: +40.753.055.532


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu