joi, 20 septembrie 2018

CONFERINȚA SuperTeach


INVITAȚIE
CONFERINȚA SuperTeach

Grupul EDUCATIVA, alături de partenerii săi, Fundația Romanian Business Leaders și Institutul de Dezoltare Personală, invită cadrele didactice la Conferința SuperTeach.
Începând cu luna septembrie vă așteptăm cu drag, pe dumneavoastră și colegii profesori, pentru ca împreună să găsim și să oferim inspirație pentru educație, după următorul calendar:
 •
29 septembrie 2018 la Constanța
06 octombrie 2018 la Alba Iulia
27 octombrie 2018 la Craiova
03 noiembrie 2018 la Cluj
24 noiembrie 2018 la București
 Vă rugăm să  accesați pagina www.superteach.ro pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie la ediția/edițiile la care doriți să participați. Accesul la conferință se face în baza biletului de participare care are un cost de 70 RON (pentru cadrele didactice care vin singure) sau 50 RON (pentru cadrele didactice care vin însoțite de un/o coleg/ă). Biletul de participare include masa de prânz și pauzele de cafea. Achiziționarea biletelor și înscrierea prealabilă se fac pe www.superteach.ro , la sectiunea „inscrie-te”.
 Vom anunța pe site, pe pagina noastră de Facebook SuperTeach și pe email, noutățile fiecărei conferințe (program, locație, speakeri invitați etc), pe măsură ce ne apropiem de data desfășurării. Locurile sunt limitate așa că este important ca cei interesați să se înscrie din timp!
 SuperTeach este proiectul care își propune să formeze profesorii români după principiile “outward mindset” (o mentalitate deschisă). Primul pas pentru a face asta, este participarea la această conferință motivațională și inspirațională dedicată profesorilor!
 Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație. Așadar, pentru o zi, ne-am propus să oferim profesorilor un cadru non-formal în care să cunoască și să interacționeze cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vor împărtăși din experiența lor de dezvoltare și vor propune intrumente noi de inovare în educație.
 În final, vă invităm să vedeți cum a fost la primele două ediții SuperTeach de anul trecut:
•             București: https://www.youtube.com/SuperTeachBucuresti  
•             Iași: https://www.youtube.com/SuperTeachIasi
 Și să vedeți pozele de la toate edițiile anterioare pe pagina de Facebook SuperTeach .

Vă așteptăm cu drag!
 Pentru informații suplimentare ne puteti contacta la telefon, pe e-mail sau pe pagina de Facebook a Conferinței SuperTeach.
 Toate cele bune,

Ana Maria Cratiță
Coordonator regional EDUCATIVA Teacher Network
Mobile: +40.753.055.532


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu