joi, 3 iunie 2021

Oportunitate dezvoltare personală - profesori limba engleză - Cursul Cambridge CELTA la Shakespeare School

 

 



Oportunitate dezvoltare personală - profesori limba engleză

Cursul Cambridge CELTA la Shakespeare School



 
Dragi Inspectori Școlari,

Ne face o deosebită plăcere să vă informăm cu privire la oportunitatea de dezvoltare personală pe care o oferim profesorilor de limba engleză.

În acest context, avem rugamintea de a ne ajuta în transmiterea acestor informații de real interes către profesorii de limba engleză din județul dumneavoastră.



Cursul CELTA la Shakespeare School
Shakespeare School vine în întâmpinarea profesorilor de limba engleză care doresc să își continue pregătirea profesională prin înscrierea la Cursul Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Speakers of Other Languages).

Shakespeare School este primul centru de limba engleză din România acreditat de Cambridge Assessment English din cadrul Universității Cambridge pentru a oferi cursul de pregătire pentru certificarea CELTA – unul dintre cele mai apreciate și recunoscute cursuri de dezvoltare profesională pentru profesori, la nivel mondial.



Află părerea absolvenților CELTA de la Shakespeare School
 
Beneficiile cursului CELTA
De peste șapte ani, centrul de acreditare Cambridge CELTA de la Shakespeare School le oferă profesorilor din toată țara oportunitatea de a-și continua formarea unor abilități superioare de predare a limbii engleze, având apoi posibilitatea să predea această limbă străină oriunde în lume.

Cursul CELTA este centrat pe tehnici de predare eficientă a limbii engleze și pe aplicarea practică a acestora, oferindu-le cursanților o evoluție reală în domeniul tehnicilor predării.

Metodele inovatoare de predare ale profesorilor de top de la Shakespeare School se păstrează și în cadrul desfășurării cursurilor pentru obținerea certificării CELTA.
 
Profită de oferta specială
- ultimele 4 locuri disponibile -
Cursul Cambridge CELTA Intensive:

Datele cursului:
  • 21.06.2021 - 16.07.2021
  • sau 02.08.2021 - 28.08.2021

Costul cursului:
  • £1200
  • Oferta specială: £1100




Telefon: 0755 132 228
E-mail: georgiana.bose@shakespeare-school.ro

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați: https://celtatraining.ro/


 

In cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti (copii, adolescenti si adulti) au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania, devenit Gold Preparation Centre in 2020. Atat la cursurile online, cat si in cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate in 4 puncte cheie ale Capitalei (Brancoveanu, Ferdinand, Mosilor si Victoriei), Shakespeare School reuseste in fiecare an sa obtina 97% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile oferite. Cursantii invata engleza de placere la Shakespeare School, alaturi de profesori de top, entuziasti, dinamici si foarte bine pregatiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu