miercuri, 1 noiembrie 2017

Concurs de eseuri în limba engleză cu tema “Sports and Lifestyle”

Colegiul Naţional „Ioan Slavici” din Satu Mare organizează cea de-a VII-a ediție a concursului interjudețean „EDUCAŢIE ŞCOLARĂ PRIN BASCHET”, înscris în CAER 2017 la poziția 1287.
Acest concurs are și o secțiune dedicată elaborării de eseuri pe tema „Sports and lifestyle”, adresată profesorilor de limba engleză și elevilor lor de gimnaziu și liceu.

Public țintă vizat al concursului: elevii claselor V-XII, profesorii de limba engleză

Despre concurs:
a. Titlul activităţii: Concurs de eseuri în limba engleză cu tema “Sports and Lifestyle”

Perioada de înscriere a eseurilor în concurs este 15 octombrie – 30 noiembrie 2017, la adresa de e-mail concurs.eseuri.cnis@gmail.com.

Nu se percep taxe pentru înscrierea sau participarea la concurs.

Profesor coordonator: Ionela Manda (contact: ionela.tatiana.manda@gmail.com)

Regulamentul activității Concurs de eseuri în limba engleză cu tema “Sports and Lifestyle”:
 Lucrarea elevului participant va fi una originală și va respecta tema concursului. Lucrarea va fi verificată de profesorul de la clasă a elevului participant. Lucrările care nu respectă această cerință (de exemplu, lucrările care conțin părți copiate de pe internet sau greșeli grave de limbă) nu vor fi acceptate în concurs.
 Fiecare profesor îndrumător poate participa cu câte 2 lucrări pe nivel de clasă.
 Lucrarea va fi tehnoredactată după următoarele cerințe: font Times New Roman, 12, Justified, spațiere la 1.5 rânduri, pagina A4.
 La finalul lucrării, autorul își va scrie numele și prenumele, clasa, școala de proveniență, localitatea și județul, precum și numele profesorului coordonator și adresa sa de e-mail. Lucrările care nu conțin aceste date de identificare nu vor putea fi incluse în cadrul concursului.
 Elevii participanți pot să își însoțească eseul de un desen/o imagine/o fotografie – creație proprie – sugestivă pentru tema eseului
 Lucrarea va cuprinde între 200 și 250 de cuvinte.
 Profesorii coordonatori vor trimite lucrările elevilor în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2017, la adresa de e-mail concurs.eseuri.cnis@gmail.com

Participanții vor primi diplome de participare (în format electronic). Câștigătorii concursului de eseuri vor primi diplome indicând locul obținut. Diplomele vor fi trimise pe adresa de mail a profesorului coordonator, în cursul lunii ianuarie 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu