luni, 22 octombrie 2018

Concursul de postere „Fii inspirat!”

Stimate Doamne/Stimați Domni,
 
Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) este singura federaţie neguvernamentală din România formată din organizaţii ale persoanelor afectate de HIV/SIDA, axată pe advocacy pentru promovarea şi apărarea drepturilor persoanelor infectate şi afectate de HIV/SIDA din România dar şi pe informarea, educarea şi sensibilizarea populaţiei generale cu privire la problematica HIV/SIDA.
 
În acest an, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie - Ziua Mondială de luptă împotriva HIV/SIDA, UNOPA doreşte să atragă atenția populaţiei generale (cu accent pe generaţia de copii şi tineri- elevi de gimnaziu şi liceu) asupra nevoii de deschidere și acceptare a persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA.
 
UNOPA organizează, cu acordul Ministerului Educației Nationale, în perioada Noiembrie – Decembrie 2018, cea de-a treia editie a concursului de postere„Fii inspirat!”. Concursul se adresează elevilor proveniți din şcoli și din licee din toată țara și se va desfăşura pe două categorii de vârstă: elevi clasele V-VIII şi IX-XII.
 
Calendarul concursului este:
15 octombrie – 23 noiembrie 2018 - Crearea posterelor. Incrierea participanţilor.
26 noiembrie – 05 decembrie 2018 - Jurizarea posterelor
14 decembrie 2018 - Expoziţia posterelor. Premierea câștigătorilor
 
Regulament si alte documente utile (click pe link-uri):
 
Vă rugăm pe această cale să ne sprijiniți în popularizarea concursului în rândul elevilor și profesorilor din cadrul unităților de învațământ preuniversitar.
 
Vă mulțumim anticipat pentru susținere!
 
Gânduri bune,
 
Daniela Ștefania Manea
Tel: 021 319 93 29
 
sigla unopa web page
 
   Imagini pentru facebook symbol      Imagini pentru website symbol      Imagini pentru youtube symbol     Imagini pentru location symbol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu