luni, 15 mai 2017

Programul „Europa, casa noastră”, într-un nou format




Reprezentanța Comisiei Europene în România și Ministerul Educației Naționale lansează în anul 2017 inițiativa Campaniilor educaționale “Europa, casa noastră”, într-un nou format.
Activitățile din această inițiativă sunt structurate în două campanii principale – Competiția “Euro Quiz” și Concursul “Lider European” – și au ca scop comunicarea politicilor europene și a subiectelor de interes pentru copii și tineri, prezentate dintr-o perspectivă concretă, apropiată vârstei lor.
Competiția “Euro Quiz” se adresează elevilor de clasa a VI-a și se va desfășura online, în prima jumătate a lunii iunie. Cea de-a doua campanie, “Lider European”, este un concurs de proiecte, destinat elevilor din clasele IX-XII, care se va desfășura în perioada septembrie-decembrie a fiecărui an.
Începând cu luna mai 2017, activitățile din cadrul programului “Europa, casa noastră” vor fi descrise pe portalul web:
www.europacasanoastra.ro. Tot aici, școlile care doresc să participe la cele două campanii se vor putea înscrie online, vor trimite rapoarte și fotografii din timpul activităților și se vor informa cu privire la datele la care au loc activitățile din cadrul programului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu