joi, 10 octombrie 2019

Bursele stART



Despre proiectul Bursele stART editia  2019-2020, proiect ce acorda burse liceenilor talentati la: desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă, fotografie înscriși la orice liceu din Romania și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.
Bursele sunt in valoare de 4.600 lei la pictura si desen; 6.000 lei la vlogging, fotografie, scriere creativa si muzica. 

Inscrierile au inceput pe data de 9 septembrie, doar cu ajutorul dumneavoastra, putem promova si raspandi acest proiect incat sa ajunga la cat mai multi adolescenti.

Astfel, va invitam sa transmiteti vestile mai departe ca sa continuam sa sustinem si sa ajutam liceenii talentati din Romania!

Toate informatiile despre proiect  pot fi gasi accesand link-ul https://scoaladevalori.ro/bursele-start/, si de asemenea va stam la dispozitie cu informatii pentru completarea dosarului de luni pana vineri de la orele 10-17: pe email burselestart@scoaladevalori.ro sau telefonic 0721632419.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu