joi, 10 octombrie 2019

Şcoala siguranţei Tedi


În anul școlar 2019 - 2020, MASPEX ROMANIA S.R.L continuă implementarea, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, a proiectului Școala Siguranței Tedi, destinat elevilor din clasa I, în vederea îmbunătățirii condițiilor de siguranță ale acestora acasă, la școală, în timpul liber. Proiectul are la bază Protocolul de colaborare înregistrat la MEN cu nr. 9926/23.08.2017.
Vă mulțumim pentru efortul de diseminare a informațiilor în unitățile de învățământ din județul dvs./Municipiul București. Datorită eforturilor comune ale dvs., ale directorilor, ale profesorilor pentru învățământul primar și al partenerilor, până acum, pe parcursul celor patri ediții ale programului desfășurate în perioada 2015-2019,  145.000 elevi clasa I, care au învățat despre siguranță într-un mod atractiv și interactiv.
Ne dorim ca în anul şcolar 2019-2020 să continuăm programul Şcoala siguranţei Tedi şi vă rugăm să diseminați invitaţia de a participa la acest program tuturor unităților de învățământ cu elevi de clasa I din ţară.
Pentru desfăşurarea ediţiei 2019-2020 a programului etapele programului sunt:
ü  28 octombrie – 1 decembrie 2019: Centralizarea solicitărilor de înscriere şi printarea materialelor educative de către Organizator.
ü  2 decembrie – 15 decembrie 2019: Expedierea materialelor către școlile înscrise în program.
ü  16 decembrie 2019: Lansarea oficială a programului şi începerea activităţilor.
ü  16 decembrie 2019 – 12 iunie 2020: Desfăşurarea activităţilor educative din program.

La programul Şcoala Siguranţei Tedi pot lua parte elevii de clasa I din anul şcolar 2019-2020 din şcolile din România. Pentru a se înscrie în Şcoala Siguranţei Tedi, fiecare învăţător de clasa I trebuie sa acceseze site-ul www.scoalatedi.ro, secţiunea înscriere şi să completeze formularul de înscriere cu datele de contact şi numărul de elevi pe care îl are la clasă. După încheierea perioadei de înscrieri şi centralizarea datelor primite, Tedi va trimite către şcoli materialele educaţionale aferente programului.
La fel ca în anii anteriori, suportul didactic va fi asigurat de Tedi şi este format din materiale educative pentru învăţători, elevi şi părinţi:
ü  Carte de activități pentru elevi (print)
ü  Suport pentru desfăşurarea programului pentru învăţători (CD)
ü  Pliant de informare a programului pentru părinţi (print).
Toate materialele vor fi transmise prin colete către unităţile şcolare în etapa preliminară desfăşurării propriu-zise a programului (2-15 decembrie 2019) şi vor fi disponibile şi în format online, pe site-ul www.scoalatedi.ro, cu posibilitatea de a fi salvate de către fiecare învăţător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu