joi, 12 martie 2020

Junior Achievement (JA) România-competiția online „Susțin educația financiară în comunitatea mea” adresată tuturor liceelor



Junior Achievement (JA) România lansează competiția online „Susțin educația financiară în comunitatea mea” adresată tuturor liceelor din țară. În cadrul competiției, elevii de liceu au acces, în format digital interactiv, la cursul de educație financiară ABCdar bancar, disponibil pe platforma JA Inspire. Cursul poate fi parcurs de elevi de pe orice dispozitiv conectat la internet (PC, laptop, telefon mobil sau tabletă).

Competiția se desfășoară până pe 22 mai.


Cum funcționează?
 Participarea unui liceu în competiție presupune: 1. Înscrierea liceului prin completarea formularului https://jar.ro/inscriereABCdarbancar de către cel puțin unul dintre profesori și transmiterea, de către organizatori, a datelor pentru accesul elevilor în cursul online ABCdar bancar; 2. Parcurgerea de către elevii cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, a cursului digital ABCdar bancar, disponibil pe platforma JA Inspire (https://learn.ja.org), prin intermediul căruia beneficiază de informații esențiale despre gestionarea bugetului personal, economisire, tranzacții și instrumente moderne de plată. Elevii pot accesa cursul utilizând orice dispozitiv conectat la internet (calculator, laptop, tabletă sau telefon mobil).
 Un liceu acumulează câte 10 puncte pentru fiecare elev care parcurge cel puțin 75% din curs. Liceele care acumulează cele mai multe puncte prin participanții UNICI, elevi de liceu, vor beneficia de premii cu valoarea totală de 30.000 de lei. Premiile oferite vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale. 
 




Regulamentul competiției este disponbil pe pagina următoare și pe pagina dedicată proiectului –
 



Vă invităm cadrele didactice ale instituțiilor de învățământ de tip liceal din judeţul dumneavoastră despre posibilitatea participării la acest proiect-competiție.

Cu stimă,



Loredana Poenaru
Senior Program Manager

M:   +40 730 330 884
T:   +40 21 312 31 94
E:  loredana.poenaru@jaromania.org
 
8 Lisabona St., 011787, Bucharest, Romania
www.jaromania.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu