luni, 23 martie 2020

Junior Achievement (JA) România


Bună ziua,

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat implementării programelor și proiectelor educaţionale Junior Achievement (JA) România în cadrul instituțiilor de învățământ din toată țara, în baza protocolului de parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării nr. 10184/14.05.2003.

În contextul situației provocate de noul Coronavirus și de necesitatea continuării cursurilor suport asistate de tehnologie, Junior Achievement România oferă gratuit elevilor și profesorilor oportunitatea de a-și continua activitățile didactice prin desfășurarea unor cursuri educaționale, exclusiv în mediul online.

Astfel, pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți profesori din țară, vă invităm și, totodată, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini să informăm rețeaua directorilor instituțiilor de învățământ și a profesorilor din România despre posibilitatea de accesare gratuită a platformei internaționale și cursurilor online în limba română, puse la dispoziție de JA România.

Mai multe detalii sunt disponibile în documentul de mai jos.

Mulțumiri și gânduri bune,
0730 330 881



Evelina Bălu
Project Manager
 
M:   +40 730 330 881
T:   +40 21 312 31 94
E:  evelina.balu@jaromania.org
 
8 Lisabona St., 011787, Bucharest, Romania
www.jaromania.org












 În atenția: Inspectorului Şcolar General Inspectorului Şcolar de Specialitate Arie curriculară Om şi societate Inspectorului Şcolar de Specialitate Programe şi Proiecte
  
Programe educaționale și cursuri online gratuite pentru elevii și profesorii din România

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat implementării programelor și proiectelor educaţionale Junior Achievement (JA) România în cadrul instituțiilor de învățământ din toată țara, în baza protocolului de parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării nr. 10184/14.05.2003. 

Anual, peste 200.000 de elevi din clasele 0-12 și peste 4.000 de profesori beneficiază, în acest fel, gratuit de programe moderne learning by doing, în sistem CDȘ, CDL sau ca valoare adăugată la cursurile curente. Sub coordonarea profesorilor, elevii din învățământul preuniversitar participă la activități interactive, experimentând roluri sociale şi exersând activităţi similare celor din viața și economia reală, pentru a dobândi cunoștințe și abilităţi flexibile şi realiste pentru viitoarea profesie.

În contextul situației provocate de noul Coronavirus și de necesitatea continuării cursurilor suport asistate de tehnologie, Junior Achievement România oferă gratuit elevilor și profesorilor oportunitatea de a-și continua activitățile didactice prin desfășurarea unor cursuri educaționale, exclusiv în mediul online.

Astfel, pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți profesori din țară, vă invităm și, totodată, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini să informăm rețeaua directorilor instituțiilor de învățământ și a profesorilor din România despre posibilitatea de accesare gratuită a platformei internaționale și cursurilor online în limba română puse la dispoziție de JA România.

Informații despre programele și cursurile online JA sunt disponibile la acest link https://www.jaromania.org/profesori. Oferta educațională Junior Achievement poate fi consultată la  htts://jar.ro/brosura.

Programele Junior Achievement România, de tip „learning by doing” și „project based”, sunt adaptate sistemului educațional românesc și sunt puse, în mod gratuit și fără a implica obligativitatea pentru înscriere, la dispoziția instituţiilor şcolare, cadrelor didactice și elevilor. În vederea utilizării la clasă, kiturile educaționale JA (manuale elevi, ghiduri pentru profesori și voluntari, fișe pentru activități) au acordul MEC (nr. 3637/11.10.2017) 

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziție la adresa inscrieri@jaromania.org sau la 021/312 31 94. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în diseminarea informației către instituțiile de învățământ și, în măsura în care este posibil, pe site-ul inspectoratului!


Cu urări de bine, Ștefania E. Popp, Director executiv - Junior Achievement România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu