joi, 21 septembrie 2017

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia



În perioada anului școlar 2017–2018, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia își manifestă interesul și cooperarea în desfășurarea de activități de prevenire a traficului de persoane în unitățile școlare din județul Alba.
Activitățile informativ-preventive din unitățile școlare se desfășoară în conformitate cu dispozițiile legale aflate în vigoare: Legea nr. 678/2001 privind prevenirea și combaterea traficului de persoane, dar și Planul Național Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar, încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.

Persoane de contact inspector de specialitate Leah Iuliana Cornelia, tel – 0745363443 și inspector de specialitate Mariș Cosmina Maria, tel -0745661352.

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane este Cordonator Național al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfășura activități de prevenire și monitorizare a acestui fenomen infracțional.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu