miercuri, 27 septembrie 2017

Proiectul "Scoala Sigurantei Tedi"






      Pentru încă un an, TEDI alături de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Poliţia Română le va oferi elevilor de clasa I cele mai utile sfaturi pe tema siguranţei şi îi va pregăti să facă față potențialelor pericole care apar pe stradă - în drum spre şcoala, la şcoală, când sunt singuri acasă sau în vacanţe.


Vă invităm să vă înscrieți în program!

Toate cadrele didactice care au preluat anul acesta elevi de clasa I sunt cu drag invitate de Tedi să se înscrie în programul Școala siguranței, un proiect în urma căruia cei mici vor dobândi multe informații utile pentru siguranța lor, iar învățătorii vor avea multe satisfacții. Programul s-a desfășurat și în anii școlari 2015-2016 și 2016-2017, având un număr total de 62.287 de elevi participanţi.

           Tedi desfășoară, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi cu Poliţia Română, programul Şcoala siguranţei, adresat elevilor aflaţi în clasa I. Scopul programului îl reprezintă informarea copiilor privind potenţialele pericole şi furnizarea de soluţii prin metode educative specifice vârstei lor pentru gestionarea acestora.

       Pentru desfăşurarea activităţilor la clasă, Tedi asigură gratuit suportul didactic care constă în materiale educative complexe şi atractive, concepute pentru predarea prin joacă special pentru elevi, astfel încât, la finalul anului școlar, copiii să fie capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuşi şi să adopte măsuri de prevenire adecvate.
       Acest program furnizează informații care se pliază pe modul de a fi și de a învăța al copilului de clasa I.

            Programul Şcoala siguranţei Tedi se va desfăşura pe tot parcursul anului şcolar 2017-2018.

      Dragi învățători, vă invităm să vă înscrieți la Şcoala siguranţei pe www.scoalatedi.ro accesând şi completând formularul de înscriere! Pe lângă informațiile extrem de utile, Tedi promite multe suprize pe tot parcursul anului școlar atât pentru elevi, cât şi pentru învăţători.

      Mult succes tuturor!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu