vineri, 22 septembrie 2017

CAMPANIA NAŢIONALĂ DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE CANABIS #POTALTFEL!

CAMPANIA NAŢIONALĂ DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE CANABIS #POTALTFEL!

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba

Campania, care va fi implementată în perioada 5 septembrie 2017 – 31 iulie 2018, este fundamentată pe Studiul național în populația generală privind consumul de tutun, alcool și droguri(GPS) 2016, corelativ cu Studiul în populaţia şcolarizată cu vârsta de 16 ani - ESPAD 2015, studii care relevă, la nivel naţional, o creştere a consumului de canabis.
Activitatea este finanțată prin Programul naţional de prevenire şi asistenţă medicală, psihologică şi socială a consumatorilor de droguri 2015-2018, aprobat prin HG nr. 684/2015.
Campania reprezintă un răspuns integrat și complet în planul politicilor publice, cu rol emergent în dinamica consumului de droguri din România.
„#POTALTFEL” are drept scop creşterea nivelului de informare, sensibilizare şi conştientizare a populaţiei generale (15-64 de ani), cu accent pe populaţia şcolară (15-24 de ani), asupra efectelor medico-psiho-sociale ale consumului de canabis, în vederea neînceperii, respectiv, evitării trecerii de la consumul ocazional sau recreaţional, la consumul regulat de canabis.

Pentru mai multe informații accesați link-ul:



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu