miercuri, 27 septembrie 2017

Programul Bursele stART



Programul Bursele stART, susţinut de Şcoala de Valori şi Provident, a ajuns la a patra ediție. Şi anul acesta avem de oferit 50 de burse în valoare totală de 154.000 lei pentru liceeni din toată ţara, pasionaţi de pictură, desen sau muzică. Înscrierea este gratuită.

Ajutați-i pe elevii talentați să obțină resurse pentru a ajunge mari artiști, încurajându-i să aplice la bursele stART!

Pe durata anului 2018, tinerii selectaţi pentru burse vor beneficia de susţinere financiară şi de ateliere de dezvoltare personală pentru a-şi valorifica talentul şi a urma o carieră în domeniul artistic. Citiți poveștile de succes ale bursierilor stART pe blogul Școala de Valori!

Termenul limită de înscriere este 27 octombrie 2017.

bursele stART

Cum poate aplica un elev pentru o bursă stART?

1. Citește cu atenție Ghidul programului.
2. Descarcă de AICI toate documentele necesare și completează-le.

3. Trimite dosarele de înscriere, însoţite de anexele completate, pe adresa de e-mail: burselestart@scoaladevalori.ro sau prin poştă sau curier într-un singur exemplar la adresa: Str. Ion Nistor, nr.2, Mezanin, ap.1, Sector 3, Bucuresti, Cod Postal 030041. Pe plic se menționează: Pentru Programul Bursele stART.
Data limită de completare şi trimitere a întregii documentaţii este 27 octombrie 2017, data poştei sau a primirii e-mail-ului de înscriere cu documentaţia solicitată.




Pentru alte informații, vă rugăm să ne contactați:

Luiza Stanciu, Project Manager
E-mail: burselestart@scoaladevalori.ro
Telefon: 0720 639 951 (de luni până vineri, între orele 10:00 – 17:00) 




Asociația Școala de Valori implementează, în perioada 20 septembrie – 31 decembrie 2017, în parteneriat cu sponsorul Provident Financial Romania IFN SA, a treia ediție a programului stART de burse private prin care să susțină tinerele talente ale României. Programul se adresează adolescenților cu cetăţenie română, cu domiciliul stabil în România, care au vârsta între 14 și 18 ani inclusiv şi îşi desfăsoară activitatea artistică (desen, pictură, muzică), în liceele și colegiile de artă și palatele/cluburile copiilor din România.
Asociația Școala de Valori acordă burse sub forma suportului financiar, persoanelor aplicante la program, conform nevoilor specificate în dosarul de aplicare şi în limita valorii stabilite de către juriul ce va analiza dosarele depuse de către participanţi. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 2.200 lei pentru aplicanții de la secțiunea desen sau pictură și 4.400 lei pentru aplicanții de la secțiunea muzică. Sprijinul financiar se oferă pentru:
a.  achiziţionare de materiale, instrumente, echipament sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obţinerii de performanţe în domeniul artistic (desen, pictură, muzică);
b.  acoperirea cheltuielilor necesare pentru participarea la concursuri internaţionale şi naţionale, expoziţii și concerte;
c.  acoperirea taxelor de participare la cursuri de specializare/perfecționare în una dintre cele trei arii de interes (desen, pictură, muzică).
Dată fiind buna colaborare de până acum dintre Ministerul Educației Naționale și Asociația Școala de Valori, vă rugăm să ne sprijiniți în implementarea programului prin:
-      diseminarea informațiilor către profesorii și elevii din unitățile de învățământ în care funcționează clase cu profil de arte, precum și în palatele și cluburile copiilor care au cercuri de arte vizuale și muzică;
-      colaborarea cu reprezentanții Asociației Școala de Valori în identificarea și selectarea elevilor vizați pentru acest program de burse private;
-      oferirea de sprijin în organizarea caravanei de promovare a programului în liceele de profil și palatele copiilor din orașele București, Iași, Cluj Napoca, Pitești, Rm. Vâlcea, Sibiu, Brăila și Galați.
Vă mulțumim pentru efortul depus în anii școlari anteriori pentru implementarea primelor trei ediții ale programului (în care au fost acordate 150 de burse, cu valoare totală de 462.000 lei) și vă rugăm să sprijiniți în continuare derularea în bune condiții a ediției 2017 – 2018. Astfel, vă rugăm să desemnați o persoană de contact care va păstra legătura cu organizatorii programului, pe tot parcursul anului școlar 2017 – 2018. Numele, prenumele și datele de contact ale acesteia vor fi transmise pe adresele de e-mail catalina.chendea@gmail.com și irina.bruma@scoaladevalori.ro, până la data de  30 septembrie 2017.
Persoană de contact din partea Asociației Școala de Valori este d-na Irina Brumă, tel. 0747 810 197, e-mail irina.bruma@scoaladevalori.ro.
Vă mulțumim!


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu