miercuri, 27 septembrie 2017

Proiectul „Călătorie educativă în lumea satului”




Începând cu anul 2011 până în prezent, Asociația Lume Bună a implementat proiectul „Călătorie educativă în lumea satului”, ce are ca principal obiectiv dezvoltarea și oferirea de programe de educație nonformală ca sursă de inspirație în educația copiilor, având la bază bucuria activităților ludice (https://calatorieeducativa.wordpress.com). Programele sunt orientate spre dezvoltarea potențialului creativ al copiilor și dezvoltarea inteligenței lor emoționale. În ultimul an, profesorii implicați au înființat în unitățile de învățământ Cluburi Active CELS, prin care implementează activități din proiect, ei înșiși devenind ambasadori ai metodelor de educație non-formală în școli. De asemenea, în cadrul proiectului se desfășoară Concursul național de creație  Vocea ta, Vocea Copiilor, adresat elevilor din învățământul primar și gimnazial.
Vă mulțumim pentru sprijinul acordat organizatorilor în anul școlar 2016 – 2017; raportul Asociației Lume bună arată o dezvoltare și extindere a activităților educative oferite, în urma diseminării în unitățile de învățământ, realizată de inspectoratele școlare. Astfel, vă rugăm să sprijiniți organizatorii și în anul școlar 2017 - 2018, prin:
-    diseminarea informației despre proiect în unitățile de învățământ din județul dvs./Municipiul București, inclusiv în palatele și cluburile copiilor;
-    oferirea de asistență în monitorizarea implementării programului pe parcursul anului școlar;
-    distribuirea materialelor informative către cadrele didactice interesate;
-    recunoașterea diplomelor oferite în cadrul Concursului național de creație Vocea ta, Vocea Copiilor și în cadrul Competiției Club Activ Cels (diplomele, completate și semnate de organizatori, vor ajunge la inspectoratele școlare de care aparțin unitățile de învățământ implicate, pentru a fi semnate de inspectorul școlar general și înregistrate)
Persoană de contact din partea Asociației Lume bună este doamna Larisa Popescu, tel. 0721.621.327, e-mail contact.lumebuna@gmail.com.
Vă mulțumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu